Trainings- 3 daagse Jill Huijbregts 4.0

TRAININGS- 3 DAAGSE JILL HUIJBREGTS
GRAND PRIX AMAZONE DIE STREEFT NAAR OPLEIDEN OP BASIS VAN ONTSPANNING & HARMONIE

Van kinds af aan was het altijd al mijn doel om de topsport te behalen. Dit is uiteindelijk gelukt met mijn allereerste paard; EventZ-Zamacho Z. Mijn naam is Jill Huijbregts en ik ben het gezicht achter Team by Jill. Ik ben geboren op 31-07-1993 en woon in Den Bosch. Macho is een erg bijzonder paard voor mij geweest. Hij is als 3 jarige aangekocht door mijn ouders en ik heb hem zelf opgeleid van B tot en met de Grand Prix. Ik heb alles aan hem te danken en hij heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. In februari 2020 hebben wij helaas afscheid van hem moeten nemen, iets wat nog steeds ontzettend veel pijn doet. 

Momenteel rijd ik Grand Prix dressuur met EventZ-Enzos Armani (v. Tuschinski). Enzos is geboren in 2009 en ook Enzos hebben we als 3 jarige aangekocht. Enzos is een ontzettend gevoelig, maar zeer getalenteerd paard, hij is de opvolger van Zamacho geworden.  In maart 2016 ben ik gestart met mijn YouTube kanaal ‘Jill Huijbregts Dressagevlog’ om de topsport meer te openen voor iedereen, jong en oud. Zo maak ik vlogs van internationale wedstrijden, geef ik trainings- en verzorgingstips etc. Ik hoop een inspiratie te zijn voor iedereen die graag met de paardensport bezig is.

Tijdens onze Hippische trainingsdagen dressuur ga je drie dagen lang werken aan jouw doelen tijdens ons uitgebreide programma.
Je verblijft samen met je paard of pony op de accommodatie in Laag Soeren.
Ons programma bestaat uit dressuurlessen, leerzame workshops, een fotoshoot, en de mogelijkheid om op buitenrit te gaan in het naastgelegen bos.
Op de laatste dag rijdt je een officiële KNHS proef voor winstpunten, je proef wordt gefilmd en voorzien van live commentaar na afloop van de proef krijg je nog wat tips & tricks mee.

Hippische trainingsdagen betekend doelen stellen, hier 3 dagen aan werken, veel leren en stappen vooruit maken samen met je paard, uit je comfort zone stappen en met een heel goed gevoel naar huis!
De Hippische trainingsdagen zijn voor iedereen van recreatief tot en met Grand Prix niveau. Alle soorten paarden en ruiters van alle niveaus zijn welkom!

De instructie is in groepjes van 2 personen met veel persoonlijke aandacht en respect voor elkaar. (LET OP: De groepen van Jill zijn met Maximaal 10 personen)
Naast een leerzaam programma, zorgen wij voor goed eten en drinken. Alles is inbegrepen, de lessen, workshops, slaapplaats, eten, drinken, stalling voor je paard en dagelijkse mogelijkheid om je paard buiten te zetten.
Natuurlijk is er altijd veel gezelligheid, door de gezamelijke paardenpassie is er altijd al snel een onderlinge klik en ontstaat er al snel een goede sfeer!

HET PROGRAMMA VOOR 2024:

DAG 1:
12:00 Lunch
13:00 - 18:00 DRESSUURTRAINING van 45 minuten
13:00 - 18:00 Bitfitting
18:00 Diner
19:30 WORKSHOP MENTALE TRAINING

DAG 2:
08:30 Ontbijt
09:00 - 14:00 DRESSUURTRAINING van 45 minuten
12:00 Lunch
13:00 FOTOSHOOT
14:00 WORKSHOP HOUDING EN ZIT D.M.V. DE JOKER
18:00 Diner

In de middag of avond is er mogelijkheid voor een buitenrit

DAG 3:
08:00 Ontbijt
09:00 - 14:00 PROEFGERICHTE Clinic van Jury (Proef rijden voor winstpunten)
12:00 Lunch
14:00 NAAR HUIS

*Er is plaats voor 10 personen, de lessen zijn 45 minuten met 2 personen per les
Bij oneven aantallen is er één groepje van 3 van 1 uur of één groepje van 1 van 30 minuten dit overleggen we bij aanvang bij het maken van de lesindeling
*Programma onder voorbehoud van wijzigingen

Het trainingsarrangement is All inclusive:

-Stalling inclusief 1 pak vlas (hooi niet inbegrepen wel vekrijgbaar extra vlas vekrijgbaar tegen betaling)
-Verblijf inclusief ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en limonade, fruit en diverse versnaperingen
-Lessen & workshop en fotoshoot inbegrepen

PROGRAMMA:
Tijdens de trainingsdagen word er elke dag 1 training of proef aangeboden en op dag 1 & 2 een workshop of fotoshoot.
Er is mogelijkheid om op eigen gelegenheid een buitenrit te maken in het naastgelegen bos 
In de overige vrije tijd kan je kijken bij de trainingen van de anderen of natuurlijk lekker relaxen, er is een zithoek met TV 

ACCOMMODATIE:
Tijdens de trainingsdagen maken we gebruik van de kamers die aanwezig zijn op de accommodatie. Er zijn 3 kamers met ieder 2 stapelbedden en 1 kamer met 3 stapelbedden. 

Er zijn 14 stallen aanwezig met vlas. 
Je brengt zelf je eigen krachtvoer en hooi mee omdat we hebben gemerkt dat dit voor iedereen anders is.
Stalling inclusief 1 pak vlas (hooi niet inbegrepen wel vekrijgbaar extra vlas vekrijgbaar tegen betaling)
Er zijn weide paddocks. Losgooien mag ook in de longeercirkel die uiteraard ook voor longeren gebruikt kan worden.

======================================================================================================
ANNULEREN:

Je deelname annuleren kan in sommige gevallen wij hanteren daarbij de volgende regels:

Er geldt voor de opdrachtgever (deelnemer) een bedenktijd van 7 dagen na inschrijving van deelname. Opzeggen binnen deze termijn is geheel kosteloos.
Annulering of wijziging door de opdrachtgever kan tot 12 weken voor aanvang van de opdracht kosteloos geschieden met vermindering van de aanbetaling van €100,-.
Bij annulering of wijziging tot 8 weken voor aanvang van de opdracht is de opdrachtgever 75% van het offertebedrag verschuldigd.
Bij annulering of wijziging korter dan 7 weken voor aanvang van de opdracht is de opdrachtgever 100% van het offertebedrag verschuldigd.

Wij raden je aan voor de deelnemer zelf en voor je paard in geval van blessures of ziekte de volgende verzekering af te sluiten: https://uwpaardverzekeren.nl/paardenverzekeringen/annuleringsverzekering-paard/ u krijgt dan uw cursus geld retour bij annulering.
Wij bieden zelf een beperkte annuleringsverzekering aan deze kost eenmalig € 25,- mocht u of uw paard onverhoopt ziek of geblesseerd zijn waardoor u niet kunt deelnemen dan mag u kosteloos omboeken naar een andere datum om alsnog deel te nemen.

Risico: Noch de organisatie, noch de accommodatie of instructeurs zijn verantwoordelijk voor enige schade, letsel of verlies aan paard/pony of eigendom van deelnemer of toeschouwer opgelopen op het terrein buiten het terrein of tijdens de instructieweek.

 

Agenda's

Gastvrouw

Veroniek Pieper

Veroniek Pieper

Sorry, het evenement is nu vol en we konden geen registratie meer accepteren

Trainings- 3 daagse Jill Huijbregts 4.0

Evenement-informatie
Startdatum 04-03-2024 11:00 uur
Einddatum 06-03-2024 15:00 uur
Sluitingsdatum 04-03-2024
Max. deelnemers 10
Geregistreerd 11 bekijk lijst
Aantal plaatsen 0
Wachtlijst 3 bekijk lijst
Prijs per persoon € 450,-
Locatie Laag Soeren

Locatiekaart

 

Social Media

Wij zijn te vinden op de volgende socials: