Wij maken gebruik van de mooie accommodatie van Stichting Manege de Spreng in Laag-Soeren.

De accommodatie bestaat uit een grote (65m x 25m) en een kleinere (40m x 20m) rijhal, beide met een goede bodem, foyer, vergaderruimte, buitenterrein met longeercirkel en ruime parkeer mogelijkheden (het is mogelijk om trailer achter te laten). De accommodatie beschikt over 7 vaste stallen (afmetingen variëren van 2,5 x 3 en 3 x 3,5)  en 7 concoursboxen in de binnenrijhal 3 x 3) de stallen zijn wat gedateerd maar wel veilig. 

 Er is dagelijks mogelijkheid om je paard of pony buiten te zetten, we hebben kleine weidepaddocks. 

De accommodatie ligt direct aan de Veluwezoom: één van de mooiste uitrijgebieden van Nederland. Zonder een weg over te hoeven steken kunnen we het bos in.

Binnen hebben wij de beschikking over een grote professioneel ingerichte keuken waar dagelijks vers ontbijt, lunch en maaltijden door ons worden bereid. Wij zorgen ervoor dat iedereen dagelijks voorzien wordt van verse en gezonde producten. De accommodatie beschikt over 1 slaapzaal met stapelbedden en 3 kamers met 2 stapelbedden 1 kamer met 3 stapelbedden. Er zijn meerdere douches en toiletten aanwezig op de accommodatie.

Ook beschikt de accommodatie over een leefruimte met een zithoek en TV.  


Adres accommodatie:

Manege De Spreng
Priesnitzlaan 17
6957 DD Laag-Soeren

 

weides