Aanmeldformulier

Vul onderstaande velden in om je aanmelding voor Trainings- 3 daagse dressuur Veroniek Pieper 1.0 te voltooien

Bestaande gebruiker?

Gebruikersnaam*
Wachtwoord*

Nieuwe gebruiker? Registreer u hieronder

Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Voer uw wachtwoord opnieuw in*

ACCOMMODATIE

Er zijn 3 kamers met ieder 2 stapelbedden en 1 kamer met 3 stapelbedden. Ons streven is op iedere kamer zo mijn mogelijk personen te plaatsen en natuurlijk zorgen wij ervoor dat mensen die samen komen bij elkaar op één kamer verblijven. Bij grotere groepen moeten we meer personen op één kamer plaatsen vind je dit niet prettig of slaap je liever met wat meer privacy en luxe dan kun je ook zelf een hotel of B & B in de buurt boeken en daar overnachten.

Indien gewenst is er de mogelijkheid om een dag eerder aan te komen. De prijs is voor de overnachting inclusief stal voor je paard (inclusief bodembedekking)

Wil je een vriendin, moeder, groom meebrengen (zonder paard) dan kan dit tegen een kleine vergoeding

STALLEN

Er zijn 14 stallen aanwezig in Laag Soeren. Alle stallen zijn voorzien van vlas. Er zijn grotere (concoursboxen) en wat kleinere vaste boxen aanwezig. De vaste stallen hebben automatische drinkbakken, de concoursboxen hebben geen vaste drink- en waterbakken. Er zijn losse bakken verkrijgbaar maar het is handig om deze zelf mee te nemen. In Laag-Soeren is het hooi niet inbegrepen wel zijn er pakjes hooi verkrijgbaar

Het is mogelijk een extra paard mee te brengen hiermee volg je dan ook het volledige trainingsprogramma (deze optie is beschikbaar onder voorbehoud van voldoende beschikbare stallen bevestiging volgt na aanvraag)

VERZEKERING (optioneel)

Wij raden je aan voor de deelnemer zelf en voor je paard in geval van blessures of ziekte een verzekering af te sluiten bij Equinerisk je krijgt dan het cursus geld retour bij annulering i.v.m. ziekte of blessure. Wij bieden zelf een beperkte annuleringsverzekering aan deze kost eenmalig € 25,- mocht jij zelf of je paard onverhoopt ziek of geblesseerd zijn waardoor je niet kunt deelnemen dan mag je kosteloos omboeken naar een andere datum om alsnog deel te nemen. Link Equinerisk: https://uwpaardverzekeren.nl/annuleringsverzekering-met-paard

EXTRA INFORMATIE

BetalingsInformatie

Bedrag
Betaalwijze *
 

Laatste Berichten

Social Media

Wij zijn te vinden op de volgende socials: